Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Igen i år bliver der ingen ”helt rigtig” Tønder Festival den sidste weekend i august, men derfor vil Hagges alligevel markere denne weekend med fem dage spækket med god “festival”-stemning på Hagges og i vores hyggelige gårdhave.
Søndag formiddag kl. 10.00 giver Zenobia koncert på Hagges – ligesom traditionen tro når der normalvis afholdes festival.
Zenobia er en trio, der har den danske sangskat under huden: viserne, salmerne og fællessangen. Men udover det fortolker og komponerer Zenobia også, så det mærkes, at livet er her og nu. Trioen laver nye melodier til kendte og nye sange i tråd med den danske tradition – og med mere end 1000 koncerter, 10.000 solgte cd’er og en pris i ryggen er trioen en veletableret og virtuos nydelse.
Zenobias koncerter er især kendt for tre ting: Et intenst nærvær til publikum, fortællinger, der bygger bro fra traditionens soundtrack til nutiden og stor musikalsk livsglæde. Det er i mødet mellem rigsspillemanden Mette Kathrine Jensen Stærk på harmonika, den prisbelønnede sangerinde Louise Støjberg og pianisten Charlotte Støjberg – der har både har salmer og tango i blodet, at traditionen videreføres og fornys.
Der er mulighed for at tilkøbe et rundstykke m. ost og marmelade inkl. en kop kaffe/te, når du køber din billet.

SHOW SOME LOVE

Go to Top