KOMMENDE ARRANGEMENTER2021-06-02T17:16:21+00:00

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Juni

Hagge’s Musik Pub ApS afholder generalforsamling for anpartshavere tirsdag d. 15. juni 2021 kl. 19.00.

Onsdag den 16. juni kl. 16.00 -17.00 er der gratis-koncert med elever fra Musikalsk Grund Kursus Syd på Hagges.
Musikken bliver fremført af sangskriver Sofus Tao Esthave Pedersen og jazzgruppen “NicoJazz” fra MGK-Syd afdelingen i Esbjerg.
Nicolas Kock, som er lærer, musiker og koordinator, vil undervejs i koncerten fortælle om MGK og besvare spørgsmål sammen med de unge mennesker.
Alle er velkommen.
Sønderjylland Jammer er en kommunal indsats for styrke den lokale musikkultur i Sønderjylland. Projektet er på ingen måde en erstatning af nuværende initiativer i området, men rettere en indsats for at synliggøre, supplere og skabe samling på de allerede igangværende aktiviteter.
Igangværende initiativer som Star Jam (Tønder), GazzJam & NygadeJam (Aabenraa), JamSønderborg og JamHaderslev er netværk der allerede samler musikere, lokalt.
Sønderjylland Jammer skal støtte op om disse aktiviteter med yderligere arrangementer og fælles opmærksomhed alle aktiviteterne.
Alle er velkomne og vi starter kl. 19.00.
Det er gratis at deltage.

Juli

August

Så er der igen STAR JAM på Hagges. Denne gang med Mette Kathrine Jensen og Kristian Bugge som instruktører.

Mette Kathrine Jensen og Kristian Bugge voksede op som naboer, men mødtes først rigtigt, da de begge kom ind på Folkemusiklinjen på Det fynske Musikkonservatorium, hvor det viste sig, at det kun var de to, der var rigtigt optaget af den helt traditionelle del af den danske folkemusik, så de besluttede sig for at starte deres egen duo under navnet Jensen & Bugge.

I år kan de fejre 20-års jubilæum. 20 år med oplevelser og erfaringer nok til at kunne fylde flere opslagsværker, der har givet dem et verdensomspændende netværk og oplevelser på næsten alle klodens bredde- og længdegrader. Undervejs er de begge blevet udnævnt Rigsspillemænd. Dem er der kun 21 af i Danmark, og med titlen følger der en forpligtelse til at udbrede og bevare den traditionelle musik.

Til Star Jam d. 13. aug. kan I se frem til en lærerig eftermiddag med to erfarne musikere, så grib instrumentet, smør sangstemmen og kom med til undervisning fra kl. 15.00. Kl. 20.00 er der koncert og efterfølgende jam/åben scene. Fri entré.

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER,DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK