Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00

The White Album – Unplugged

januar 31 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld. Trioen kan i marts 2020 fejre deres 10-års jubilæum og markerer det med et nyt album, samt en omfattende turné i både ind og udland. Bandet har haft succes både herhjemme og i udlandet med live shows, er spillet på diverse radiokanaler samt optrådt til prisuddelinger og tv-shows heriblandt Kronprinsparrets Priser og Danmarks Radios store juleshow.
Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet. The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner; Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø.

Chris Grey & The BlueSpand

februar 7 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

De tre musikere Chris Grey, Lars Von TrommenStick og Kasper Lauersen mødtes i 2011 med det ene formål at hygge sig og have det sjovt med musik. Øvelokalet var deres legeplads, og de tre havde ingen planer for fremtiden; en fremtid, som skulle vise sig at bringe dem endnu tættere sammen og sidenhen rundt omkring i verden. Efterhånden tog bandet en form, hvor ældre bluesnumre blev taget under kærlig og ikke mindst funky behandling. Der blev bud efter Chris Grey & The BlueSpand, og publikum er vilde med den intense og samtidig humoristiske tilgang, der præger bandets liveoptræden. Man kan snart ikke nævne navnet Chris Grey & The BlueSpand uden straks at tænke på hittet Mammas Mammalaid, som er blevet set og hørt mere end 2,5 millioner gange på Facebook og over 100.000 gange på YouTube. De virale videohits har rakt langt ud over landets grænser, og udlandet skriger efter den Odenseanske trio. Det er alene i 2018 blevet booket til koncerter i Sverige, Norge, Kosovo, Polen, Letland, Tyskland og Makedonien og flere af dem endda som hovednavn på større festivaler.

Thomas Buttenschøn

februar 21 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Thomas Buttenschøn skriver: “I 2012, året efter min ældste søn var blevet født, startede jeg en rejse. En rejse der har været hård, og som langt fra er færdig endnu. Jeg besluttede mig for, at jeg ville fortælle min egen historie. En historie om Aids, død, håb og kærlighed. Jeg mistede begge mine forældre alt for tidligt, og var selv ekstremt heldig at overleve, indtil medicinen kom. I dag kan jeg ikke overføre virus, fordi jeg er velbehandlet. Begge mine børn er sunde og raske. De er ikke smittede, fordi jeg smitter ikke. Den er den historie jeg gerne vil fortælle. Jeg vil være med til at oplyse, og give håb til de store dele af verden, som endnu ikke ved, at Hiv ikke er en dødsdom, men det er noget, vi kan nedkæmpe i fællesskab. Koncerten vil følge i samme spor som mine tidligere solokoncerter, og jeg glæder mig til at møde jer.”

Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK