Big Daddy Wilson – UDSOLGT

oktober 4 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Da Big Daddy Wilson sidst indtog scenen på Hagges i 2021 var det til en hel udsolgt koncert! Nu har vi den glæde igen at kunne præsentere denne kraftfulde bluesmand.
Få bluesmusikere synger med autenticitet og nerve som Big Daddy Wilson. Stemmen er både fløjlsblød og soulinspireret, samt uhyre alsidig.
Han bliver tit sammenlignet med et af sine egne forbilleder, Eric Bibbs, både hvad angår udtryk, tonefald og måden at fortolke sange på. Big Daddy Wilson forlod North Carolina i 1979, blev en del af den amerikanske hær og blev kort tid efter sendt til Tyskland.
Efter værnepligten besluttede han sig for at blive i Tyskland, hvor han for første gang kom i berøring med den vidunderlige musik ”blues”. I de forgangne 20 år har Wilson turneret i hele verden. Han har sunget i klubber, teatre, på festivaler, i radioen og på tv i mere end 15 forskellige lande. Han og hans musikere spiller i den højeste liga og er enestående med deres blanding af akustisk præget bluesmusik.

Svaneborg Kardyb

oktober 6 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Svaneborg Kardyb har siden 2019 brilleret med tre fantastiske fuldlængdeudgivelser, der trækker på dansk folkemusik såvel som skandinavisk jazz i en udsøgt blanding af smukke melodier, delikat minimalisme, iørefaldende grooves, subtile electronica-vibes, nordiske atmosfærer og organisk samspil; alt sammen drevet af glæden ved at spille sammen.
Svaneborg Kardyb udgav i efteråret 2022 deres nye fantastiske album ‘Over Tage’ via britiske Gondwana Records. I denne anledning kunne Svaneborg Kardyb – som den kun 4. danske artist nogensinde – tilslutte sig den vilde palette af kunstnere, der gennem tiden har optrådt til NPR’s Tiny Desk Session; en session der på nuværende tidspunkt har rundet intet mindre end en halv million afspilninger!

Mike Andersen

oktober 13 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Mike Andersen – SOLO.
En stærk vokal, en akustisk guitar og en fod i størrelse 47! Det er de få elementer, der udgør Mike Andersens solokoncept. Et koncept, der er så godt, at det i 2020 blev belønnet med en DMA-award. En statuette som Mike nu har to af.
Om sin anden DMA-statuette i karrieren – denne for selve LIVE performancen – sagde Mike Andersen:
”Anerkendelsen er fed, fordi det er så anderledes et akustisk projekt, jeg har turneret med. Det med at tage ud alene, har jeg aldrig gjort før, så på den måde er prisen en anerkendelse af, at det virker”.

Mike har masser af gode historier og gode sange i sin guitarkasse.
Mike Andersen mestrer soloformatet til perfektion og med hans vokale rækkevidde mærker vi at ”less is more”.

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK