KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Kom med til den traditionsrige frokostjazz med Neanders Jazzband!
Neanders Jazzband blev startet i Sønderjylland i 1978 af H.C. Rosendal. Han fandt trommeslager Claus, og Chris på banjo, og efter få år var Neanders Jazzband samlet med følgende besætning: HC Rosendal: clarinet, Per Neander: trompet, Jens Agerholm: trombone, Henrik Bay Møller: bas, Claus Christensen: trommer, Chris Vagn-Hansen: banjo/guitar.
Neanders Jazzband har spillet i de fleste egne af landet, hvor et bredt udsnit af de danske jazzklubber og festivaler er blevet besøgt. Her kan nævnes: Tønder Festival, Tunø Festival, Riverboat Festival, Femø Jazzfestival, Gøteborg Jazzfestival, Livø Jazzfestival, Haderslev Jazzfestival, Rømø Jazzfestival samt Esbjerg Jazzfestival.

OBS! Der er en frokostplatte inkl. i prisen

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Dreamers’ Circus inviterer Teitur på magisk juleturné.

Den højt respekterede og innovative folkemusiktrio, Dreamers’ Circus, har de seneste år bragt deres nye nordiske musik til fjerne egne af verden. Samtidig er deres årlige juleturné i Danmark, der bringer særlige gæster i spil for at skabe en musikalsk oplevelse som ingen anden, blevet en stærk tradition. Dreamers’ Circus har i år slået sig sammen med en kunstner, som de længe har beundret og tidligere har indspillet med: den færøske musiker, komponist og singer-songwriter, Teitur.

Teitur har været en bemærkelsesværdig skikkelse på den musikalske scene siden sin debut med albummet ‘Poetry & Airplanes’. Han har høstet stor international anerkendelse med sin evne til at udforske musikalske grænser og skabe hjerteberørende og dybt originale melodier og tekster. Med talrige Danish Music Awards og flere filmmusiksoundtracks på sin konto er Teitur en kunstner, der har efterladt et markant aftryk i musikverdenen.

Dreamers’ Circus (Nikolaj Busk, Rune Tonsgaard Sørensen og Ale Carr) og Teitur vil på denne juleturné tage publikum med på en magisk rejse gennem en bred vifte af musikalske stilarter. Sammen vil de præsentere deres tolkninger af klassiske julehits samt introducere publikum til nye og overraskende klange og melodier.

Maja og De Sarte Sjæle

januar 26, 2024 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Maja og De Sarte Sjæle er umiddelbar pop og 80’er-poesi med Maja Rudolphs smukke stemme og Timo Andersens finurlige sangskrivning som omdrejningspunkt. De debuterede i 2016 med det selvbetitlede album Maja og De Sarte Sjæle og udgav i 2022, seks år efter, opfølgeren Wroom Wroom.
Det nye album er produceret af Pitchshifters (Andreas Odbjerg, Medina, Hjalmer) og Lasse Lyngbo (Vinnie Who, Hjalmer) og udgivet på producerteamets eget label, MadeForMusic. På albummet følger lytteren en 28-årig klodset, selvoptaget og neurotisk kvindes op- og nedture i kærligheden.
Maja og De Sarte Sjæle blev dannet af vennerne, Timo Andersen, den introverte sangskriver, der sætter ord på de sange, Maja Rudolph lægger stemme til. De debuterede i april 2016 med albummet ’Maja og De Sarte Sjæle’ og sangen ”Uden Dig” blev et af de mest spillede numre i radioen. Albummet blev året efter nomineret til årets danske pop-udgivelse ved Gaffa prisen 2017. Et album med slidstærk visepop og radiator-poesi, som sætter ærlige ord på kærlighedens tomrum. Et ægte bud på jordnær og helhjertet dansk pop med en cool provinsattitude.

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK