Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00

Thomas Buttenschøn – UDSOLGT

februar 21 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Thomas Buttenschøn skriver: “I 2012, året efter min ældste søn var blevet født, startede jeg en rejse. En rejse der har været hård, og som langt fra er færdig endnu. Jeg besluttede mig for, at jeg ville fortælle min egen historie. En historie om Aids, død, håb og kærlighed. Jeg mistede begge mine forældre alt for tidligt, og var selv ekstremt heldig at overleve, indtil medicinen kom. I dag kan jeg ikke overføre virus, fordi jeg er velbehandlet. Begge mine børn er sunde og raske. De er ikke smittede, fordi jeg smitter ikke. Den er den historie jeg gerne vil fortælle. Jeg vil være med til at oplyse, og give håb til de store dele af verden, som endnu ikke ved, at Hiv ikke er en dødsdom, men det er noget, vi kan nedkæmpe i fællesskab. Koncerten vil følge i samme spor som mine tidligere solokoncerter, og jeg glæder mig til at møde jer.”

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Finn Burichs New Orleans Jazzband spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing og blues. Du kan høre numre af bl.a. Jelly Roll Morten, Kid Ory, Fats Waller, Louis Armstrong m.fl.
Orkestret har besøgt de fleste jazzklubber, festivaler og koncertsale i landet oftest under navnet Finn Burich International New Orleans Jazzband, og har præsenteret forskellige udenlandske topnavne som Geoff Bull (AUS), Patrick Artero (F), Don Vappie, Phil Parnell, Leroy Jones og Lillian Boutté (USA) som gæster.
Prisen er inkl. en frokostplatte.

Foredragskoncert m. Zenobia

marts 8 @ 14:00 - 16:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Foredragskoncert om sangens betydning for genforeningen.
Oplev en fortælling om sangens historie og rolle i Sønderjylland fra 1848 og frem. Hvordan sangen i slutningen af 1800-tallet udviklede sig i foreninger, forsamlingshuse og private hjem. Og hvordan de tyske myndigheder på alle måde prøvede at chikanere fællessangen i den danske del af befolkningen, fordi man forstod sangens betydning og evne til at skabe fællesskab. Fortællingerne føres frem til sangens rolle i forbindelse med afstemningen og genforeningen samt i tiden efter 1920. Hele fortællingen understøttes af musik og sange undervejs – nogle fremført af Zenobia og andre som fællessange.
Sangforsker og foredragsholder Elsemarie Dam-Jensen er museumsinspektør på Museum Sønderjylland – Kulturhistorie Tønder. Hun har forsket i sangens historie i Sønderjylland og udgivet flere bøger om emnet. Hun har en omfattende foredragsvirksomhed om kulturhistorie og sønderjysk sangtradition bag sig.
Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sangtradition. De tre kvinder har spillet hundredvis af koncerter siden 2007. De er alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland og har den danske sangskat med hjemmefra. De har fra starten suppleret hinandens musikalske særkender fornemt og har siden trioens start skabt en fælles tilgang til musikken og teksterne.

Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK