Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00

Johnny Cash koncertforedrag

september 26 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Interessen for Johnny Cash er stadig stor – dette mærker foredragsholderen Dennis Lydom, der har holdt over 150 koncertforedrag om The Man in Black. Med farverige fortællinger og musik inviterer han lytteren ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som fandenivoldsk. Vi følger Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til Johnny Cash’ op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.

Frokostjazz m. Creole Catz

september 28 @ 12:00 - 15:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Frokostjazz m. Creole Catz’ medrivende jazz- og boogie- repertoire. Louis Prima og Louis Jordans swingende rytmer, lidt Just Frost, kombineret med flerstemmig sang, giver publikum en herlig jazzoplevelse. Repertoiret er suppleret med numre fra New Orleans bl.a. af Louis Armstrong, samt danske evergreens.  Creole Catz’ besætning består af: Stig Fisker, trompet, guitar, banjo og vokal. Kim Jensen, klarinet, tenorsax og vokal. Nicolai Øgendahl Brandt, piano og vokal.  Ivan Laugesen, kontrabas. Mads Holck Mogensen, trommer og vokal.

Dissing & Las

oktober 5 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen tilhører den absolutte top indenfor den nye generation i dansk musik. De er oplært hos Povl Dissing, men er i dag etableret som en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.
Dissing & Las inviterer, med den største selvfølgelighed, publikum indenfor, og fortællinger og fantasier viser vej gennem aftenens sange.
De udstod deres første musikalske læretid hos Povl Dissing, og da de valgte at stå på egne ben under navnet Dissing & Las, var det med det samme tydeligt, at det var en rigtig god idé. De har tilsammen udgivet tre albums, som har høstet masser af kritikerros fra danske anmeldere for netop at bringe deres eget unikke udtryk i spil. Samtidig giver de med deres tekster et både intelligent, vedkommende og nuanceret billede af dagens Danmark.

Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK