Kalender2021-04-09T07:06:33+00:00

Bror Gunnar Jansson

oktober 29 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Bror Gunnar Jansson er en sensation indenfor moderne bluesrock, og i februar 2021 rammer han Hagges med sin sublime trio!
Brors Gunnar Janssons intense og fandenivoldske hybrid mellem blues, garage, country og folk, som hver gang bliver leveret med stort nærvær og nerve, er en live-oplevelse, som har slået benene væk under koncertgængere over hele Europa og nu også Amerika. Nogle kalder det “True Crime” i musikform – det er beskidt og udtryksfuldt, og Bror Gunnar Jansson tager fat på nogle af menneskehedens mørkeste sider i sine tekster og musik.
Bror Gunnar Janssons sange bruges prominent i store, succesfulde Netflix-serier som Happy og Damnation, han har 5 mio. streams, har solgt tæt på 40.000 fysiske plader, og vader i fantastiske anmeldelser. I 2019 alene spillede han 90 koncerter i USA, Canada, Sverige, Tyskland, Holland og Frankrig.

Indra

november 5 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Den amerikanske sangerinde Indra Rios-Moore er uden tvivl én af de stærkeste stemmer, som er præsenteret i Danmark de seneste par år.
Med 4 albums i bagagen og to nye album på vej drager Indra på landevejen i 2021.
Indra og band har lavet to albums på det legendariske amerikanske pladeselskab Universal og fået internationale roser fra både anmeldere og publikum. Desuden en Grammy nominering for albummet Heartland.
Deres sidste album var produceret af den Grammy-vindende amerikanske producer Jay Newland (bl.a. Norah Jones).
Musikalsk set er der stærke rødder i den amerikanske musik med kraftig inspiration fra både soul, gospel, blues, R&B, americana, jazz og roots.
Indra har med årene fundet ind til en lyd og et samspil, der er ganske unikt.
Benjamin Trærup, Thomas Sejthen, Søren Bigum og Espen von Lillienskjold er alle store musikalske kapaciteter på deres instrumenter, og koncerten er en oplevelse i international topklasse.
Repertoiret indeholder både egne sange og nye personlige fortolkninger af bl.a David Bowie, Pink Floyd, Steely Dan og Duke Ellington.
Line up :
Indra Rios Moore vokal
Benjamin Trærup, sax
Søren Bigum, guitar
Thomas Sejthen, bas
Espen Laub von Lillienskjold, trommer
Præsenteres i samarbejde med Sønderborghus.
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Hagge’s Musik Pub og Tønder Festival præsenterer Skerryvore på Schweizerhalle – Tønder Kulturhus.
Skerryvore, der nu fejrer 15 år på landevejen, har for alvor slået sit navn fast i Danmark efter succesfulde optrædener på Tønder Festival og på flere klubturnéer, hvor publikum strømmer til i større og større antal.
Det otte mand store band har med stor succes nyfortolket traditionel skotsk folk musik til en moderne og fængende blanding af folk og rock. Skerryvore er gennem deres karriere blevet ført rundt i hele verden og har høstet både hæder, ære og priser.
Gå ikke glip af dette brag af en koncert, når Skerryvore igen gæster Tønder!

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK