Kalender2021-04-09T07:06:33+00:00

Bjonko

september 30 @ 20:00 - 21:30

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Bjonko Stosic er født og opvokset i København, men kommer fra en familie af musikere fra byen Bitola i Makedonien.

Igennem mere end to årtier har Bjonko udviklet og leveret vilde og heftige Balkan Beats på klarinet og saxofon til den skandinaviske musikscene, en hybrid, som kombinerer den traditionelle folkemusik fra Balkan med nutidens mainstream-genrer.
Med denne unikke lyd brager Bjonko igennem på de største danske musikfestivaler såsom SPOT festival, Northside og Smukfest, og hans indlevende optræden forklarer, at han vandt prisen som “Årets Danske World Live Navn” ved DMA World i 2015.
Bjonko deltager i forskellige konstellationer og samarbejder med bands og kunstnere fra alle slags genrer; fra avantgardeeksperimenter til sammensmeltning af hiphop og balkan. Bjonko har eksempelvis arbejdet med artister som Fallulah, Klamfyr, Jokeren, Jooks og Illusionisten. Bjonko er en balkanbeat kunstner som tager det bedste fra Balkan og det bedste fra Danmark og laver en uforglemmelig crossover.

På Hagges optræder Bjonko med sit band.

Katrine Schmidt

oktober 7 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Siden 2012 har Katrine Schmidt været en aktiv del af den danske folk- og roots scene, medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver.
I marts 2021 udgav hun hendes debutalbum – Laying My Burdens Down.
Katrine kommer ud af et miljø og en opvækst som har været fyldt med kraftige inspirationer fra de traditionelle amerikanske genrer. Især de mandlige bariton stemmer inden for country, folk, jazz og roots-musik har været en røst som den 30-årige sanger har kunne spejle sig i.
Albummet og live-versionerne byder på meget personlige og ærlige sange der indeholder eksistentielle emner som længsel, håb, afhængighed, misbrug og kærlighed – om at være menneske på godt og ondt. Sammen med sit band er hun nu på tour og glæder sig til at komme ud på alverdens scener og præsentere sine sange og sit personlige bud på country, jazz og americana.

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Et forrygende, festligt arrangement er serveret med Creole Catz’ medrivende jazz- og boogie- repertoire.
Louis Prima og Louis Jordans swingende rytmer, lidt Just Frost, kombineret med flerstemmig sang, er med til at sætte gang i festen. Repertoiret er suppleret med numre fra New Orleans bl.a. af Louis Armstrong, samt danske evergreens som f.eks. Sidder på et værtshus, Så længe jeg lever, D’Angleterre, m.fl. Orkestrets musikere har god erfaring fra de danske og udenlandske jazzscener, bl.a. fra New Orleans, hvor musikerne i Creole Catz har fundet inspiration til at spille den medrivende glade jazz. Orkestrets solide swing, rytmik, humør og præsentation af numrene gør, at Creole Catz har et godt tag i de, der vil lytte og danse.

Orkestret spiller med solister som: Fessor, James Sampson, Mike Owen, Niklas Carlsson, John Defferary, Jesper Thilo, Jesper Bjarnesen og Nicolaj Bøgelund.

OBS! Der er en frokostplatte inkl. i prisen. 

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK