Kalender2021-04-09T07:06:33+00:00

Paul McKenna Band

maj 1 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Paul McKenna Band er en af de nye, unge grupper, der til stadighed dukker op og supplerer og fornyer den traditionelle og kontemporære folkemusik. Paul McKenna’s musik trækker på den rige irske og skotske tradition, som han blander med nutidig sangskrivning, men med stor respekt for rødderne.
Bandet har “potentialet til at dominere den skotske musiktradition i de næste mange år”. Store ord, men både unge og mere erfarne i folk-verdenen er enige om, at vi her har at gøre med et band, der er og har noget ganske særligt, som holder og får den fortjente succes.
I de seneste år har de spillet mange koncerter bl.a. på Celtic Connections Glasgow, The Cambridge Folk Festival, Tønder Festival, Milwaukee Irish Festival USA og Edmonton Folk Festival Canada.
Bandet består af Paul McKenna (singer-songwriter, multiinstrumentalist), Sean Gray (fløjter, guitar, vokal), Ewan Baird (bodhrán, cajón, guitar), Conor Markey (banjo, bouzouki, vokal og ) og Jack Smedley (violin, vokal).

Ken Norris Quartet

maj 7 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Amerikanske Ken Norris er med begge ben solidt plantet i den amerikanske jazztradition en af de største mandlige croonere i det nordeuropæiske. Hans varme personlighed stråler ud af ham, når han indtager scenen og med sikker stemme tager publikum med på en musikalsk rejse.
Ken Norris fik sin bachelorgrad ved Yale University (USA) i 1990 og fortsatte sine studier i musik ved American School of Modern Music i Paris. Siden da har han været en eftertragtet jazzsanger og har bl.a. samarbejdet med velrenommerede Big Bands i Hamborg, Berlin og Paris. I de senere år har han optrådt på bl.a. Dubai Jazz Festival, JazzBaltica, Crest Vocal Jazz Festival, Les Printemps de Bourges Festival , Les Nuits de Jazz de Nantes, International Voice and Guitar Competition, mange andre festivaler og scener verden over.
Den øvrige del af kvartetten består af musikere, der alle har betrådt den danske/nordiske jazzscene de sidste mange år. Pianisten Magnus Hjort har vundet flere priser bl.a en grammy med albummet Loco Motif (2007). Derudover har han spillet med DR Big Band, Malene Mortensen, Sidsel Storm og Snorre Kirk. Bassisten Jakob Lind Lauritsen udgav sin debut album Shadowing i 2015, som blev nomineret blandt de 10 bedste udgivelser dette år af Red Moon Cafe Jazz Blog. Har i de senere år spillet med bla. Birgitte Soojin, Niels HP, Alex Riel m.fl.
Trommeslager Janus Templeton er både vinder af en grammy og én af Danmarks mest travle jazz trommeslager og har igennem årene spillet sammen med bl.a. Jacob Fischer, Hugo Rasmussen, Jørgen Emborg og mange andre.
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

I 30 år har H.P. Lange været bluesmusiker på landevejen og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange, han selv har skrevet og gamle sange, der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne.
På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange fra da H.P. Lange boede i Louisiana og rejste i Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken.
Til Bluesfrokosten laver H.P. Lange en lækker Gumbo.
Gumbo er en tyk suppe fra Louisiana, USA. Gumbo er det afrikanske ord for okra, som er en fast del af Gumbo og er med til at give den tykke konsistens. I Louisiana siger man, at alt hvad man kan skyde eller fange kan bruges i en Gumbo. Retten serveres med ris.

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK