Kalender2021-04-09T07:06:33+00:00

The Electric Bob Dylan Project – UDSOLGT

september 24 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Like a Rolling Stone – en hyldestkoncert i anledning af Bob Dylans 80 års fødselsdag med The Electric Bob Dylan Project.
Der er næppe nogen enkeltperson, der har haft større betydning for nyere kultur- og musikhistorie end musikeren og sangskriveren Bob Dylan. I 2021 fylder han 80 år, og det skal fejres med et brag af en hyldestkoncert.
På scenen står en række af landets bedste sangere og musikere klar til at levere en overdådig hyldestkoncert til mesteren over dem alle. I næsegrus respekt for originalmaterialet puster orkesteret nyt liv i de legendariske sange, som leveres med nerve, autenticitet og spilleglæde.
Dylan står bag et hav af musikhistoriens største klassikere, herunder Blowin’ in the Wind, Like A Rolling Stone, Knocking On Heavens Door, Just Like a Woman, Hey Mr. Tambourine Man og mange, mange flere og har således hele fem sange på Rolling Stone Magazines top 100-liste over Greatest Songs of All Times.
I 1965 gik Bob Dylan på scenen på Newport Folkfestival med en elektrisk guitar, og den blot 16 minutter lange koncert skulle gå hen og blive en musikhistorisk milepæl, der monstrøst markerede Dylans fremsynede opgør med den akustiske folkesanger-tradition, der senere banede vejen for musikalske ikoner som Bruce Springsteen, Pink Floyd, Neil Young og mange, mange flere.
I 2012 blev han tildelt den højeste udmærkelse for civile personer i USA The Presidential Medal of Freedom af præsident Barack Obama, og i 2016 blev han tildelt Nobelprisen i Litteratur som den første musiker nogensinde. Sidenhen har den snart 80-årige, verdenskendte sanger og sangskriver aldrig set sig tilbage, men fortsætter ufortrødent sin never ending tour rundt i hele verden.
Koncerten er arrangeret i samarbejde med musikalske kræfter, der ligeledes stod bag koncerterne Celebrating The Last Waltz og WOODSTOCK ’69; En Hyldestkoncert, der begge kunne melde udsolgt til flere koncerter rundt om i Danmark, herunder på Det Kongelige Teater.
The Electric Bob Dylan Project:
Rasmus Madsen (guitar & vokal)
Martin Rauff (guitar & vokal)
Niels Ole Thorning (keyboards)
Niels Kvist (bas)
Casper Mikkelsen (trommer)

Vingard

september 25 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Danmarks nye store stemme er Vingard.
Som 15-årig debuterede Vingard med musik til en tysk biograffilm. Siden da har den nærværende sangerinde spillet blandt stjerner som Ida Corr, Burhan G og Pernille Rosendahl på udsolgte festivaler. Hun har ad to omgange (med en tredje på vej) turneret store dele af Tyskland og samarbejder herhjemme med producerne bag bl.a. Jacob Dinesen, Lars Lilholt og Laura Mo. Gennem inspirationsture til USA har Vingard fundet sin kernelyd i Americana, og hun skaber en stemning, som bliver opbygget af genkendelige melodier, svingende harmonier og solide rytmer.

Big Daddy Wilson – UDSOLGT

oktober 1 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Da Big Daddy Wilson sidst indtog scenen på Hagges i 2019 var det til en hel udsolgt koncert! Nu har vi den glæde igen at kunne præsentere denne kraftfulde bluesmand.
Få bluesmusikere synger med autenticitet og nerve som Big Daddy Wilson. Stemmen er både fløjlsblød og soulinspireret, samt uhyre alsidig.
Han bliver tit sammenlignet med et af sine egne forbilleder, Eric Bibbs, både hvad angår udtryk, tonefald og måden at fortolke sange på. Big Daddy Wilson forlod North Carolina i 1979, blev en del af den amerikanske hær og blev kort tid efter sendt til Tyskland. Efter værnepligten besluttede han sig for at blive i Tyskland, hvor han for første gang kom i berøring med den vidunderlige musik ”blues”. I de forgangne 20 år har Wilson turneret i hele verden. Han har sunget i klubber, teatre, på festivaler, i radioen og på tv i mere end 15 forskellige lande. Han og hans musikere spiller i den højeste liga og er enestående med deres blanding af akustisk præget bluesmusik.

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK