KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

”Mor dig først – spørg bagefter” – det er det danske folkorkester Mads Hansens Kapels motto. Man kunne tolke det som en ungdommelig letsindighed, eller som en måde at betragte livet lidt mere med et glimt i øjet på.

Mads Hansens Kapel, der er født ind i de danske traditioner, spiller de gamle melodier med kærlighed, sjæl og styrke for at holde liv i musik fra fl ere generationer og bringe den med ind i det 21. århundrede. Besætningen med violin, klarinet, guitar, bas og klaver er ikke den normale besætning i et traditionelt folkband, men den lyd, der kommer ud af det, er fremragende og utrolig orkestral. Efter at have turneret Europa tyndt mange gange tog de sidste år til USA for første gang. Med en rå og enormt groovy background parret med den vilde violin og den kraftfulde, drillende klarinet spiller kvintetten sig ind i hjerterne på folk, og får det hele til at danse. For det er netop det, de er – et danseorkester.

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

I 30 år har H.P. Lange været bluesmusiker på landevejen og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange, han selv har skrevet og gamle sange, der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne.
På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange fra da H.P. Lange boede i Louisiana og rejste i Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken.

Til bluesfrokosten serveres en lækker Gumbo.
Gumbo er en tyk suppe fra Louisiana, USA. Gumbo er det afrikanske ord for okra, som er en fast del af Gumbo og er med til at give den tykke konsistens. I Louisiana siger man, at alt hvad man kan skyde eller fange kan bruges i en Gumbo.
Retten serveres med ris.

OBS! Prisen er inkl. mad.

Zenobia

juni 6 @ 20:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre
kvinder har spillet hundredvis af koncerter siden 2007. Trioens koncerter er musikalske oplevelser, bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner, og om balancen mellem fornyelse og bevarelse.

Trioen har samlet solgt over 10.000 eksemplarer af deres fire CD’er. De tre første udgivelser rummer
sange fra den danske fællessangstradition – både fra højskolesangbogen og salmebogen – samt enkelte traditionelle folkemusiknumre. Men på alle CD’erne har der også været enkelte nye sange. Trioens fjerde udgivelse, “Blot en Ild” (GO’ Danish Folk Music, 2017), indeholder udelukkende nye melodier og tekster, som både publikum og anmeldere har taget flot imod.

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK