Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00

Mallemuk

marts 26 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

“Mit hus er koldt og støvet, lommerne er fulde af uld. Til morgen er jeg kold — til aften er jeg fuld.”
Sådan lyder de første linjer som åbner sønderjydske Mallemuks nye folk-pop album fra juni 2020, med en røverhistorie om kærlighed. Albummet består af 12 numre om længsel, kærlighed, glæde og fortrøstning. Fortalt på bandets helt egenartede manér med harmonika, guitar, klaver, flerstemmig sang og tramp, ligger lyden sig lidt op af en dansk  udgave af “The Lumineers”, mens de i tekstuniverset både er inspireret af visetraditionen, højskolesangbogen, popmusikken og moderne sangskrivere som Allan Olsen.
Historierne bliver leveret med fængende, flotte melodier og god energi på scenen, hvilket gør en koncert med Mallemuk til en dør ind i fint lille personligt univers med de to sønderjyder.

Juma

april 9 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Hvad sker der, når den arabiske og nordiske religions- og traditionsmusik mødes?
Det kan kun musikkens sprog svare på. Folk/roots bandet JUMA har udforsket dette møde i snart 5 år, og nu udgiver de deres debutplade JUMA. Kom til release-koncert med JUMA og oplev en smuk sammensmeltning af to fantastiske kulturer!
Den syriske musiker Bakri Hemmami kom til Danmark i 2015 efter at være flygtet fra Aleppo. Bakri har, som mange andre, efterladt alt bag sig, men musikken har han haft med sig hele vejen.
Sammen med resten af JUMA, har han fortolket og arrangeret på arabiske folkemelodier og sufier, samt danske viser og salmer. JUMA væver dermed arabiske folkemelodier og nordiske viser sammen i et smukt kultur- og religionsmøde.
JUMA betyder mor på arabisk og bandet tog form i foråret 2017 med det formål at forene den nye tilstrømmende arabiske kultur med den danske. JUMAs drøm er at være en øjenåbner og sprede glæde, om det at være et mangfoldigt samfund, hvor man favner alle kulturer og baggrunde.

Nanna Larsen & The New Mulligans

april 16 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Mød de fem dygtige kvindelige musikere med velspillede strengeinstrumenter og en solid bund til dansebenene. Inspireret af Nashvilles Folk- og Countrypop scene synger de sig flerstemmigt lige ind i dit hjerte, når de spiller Nanna Larsens smukke og melodiske sange.
“Hun synger med hjertet i hænderne ” – skrev Gaffa, og man glemmer heller ikke lige med det samme stemmen, der indtager rummet og gør det større. Danmarks Radio har gennem årene flittigt spillet Nanna Larsens i alt 13 singler på henholdsvis P3, P4 og P5. Det nye album blev inspireret af et længere ophold i Nashville, der blev udmundede i en længere tour med band gennem Texas, Louisiana og Tennessee, og koncerter på de store branchefestivaler South By South West (SXSW) og Canadian Music Festival. Nanna Larsen har mange års live-erfaring og har turneret i Europa og USA, både som solist og med band. Hun synger også kor for artister som Lars H.U.G., Silas Holst og Ivan Pedersen.

Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK