Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00

Nashville Nights

februar 11 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Nashville Nights har endnu engang inviteret en række af Nashville’s hotteste shooting stars og hitsangskrivere til Danmark – der er hermed garanti for en rørende og underholdende koncertoplevelse. Kom med til et brag af en aften, hvor line up er:

BLUE FOLEY, en levende grammynomineret Nashville songwriter legende! Blue er først og fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store “cuts” på sit CV, bl.a. af countrystjernen og CMA-vinderen Ashley McBryde. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl. Hans humør og engagement er ganske enkelt enestående.

TRICK SAVAGE, grammynomineret sangskriver og Nashville sessionguitarist født i Oklahoma, som han kalder “ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik, han slår første tone an.

KAYLEY HILL er blevet sammenlignet med både Dolly Parton, Jewel og Patty Griffin – og country-superstjernen Keith Urban har endda kaldt Kayley for “countryens Celine Dion”. Hill elsker at blande “old school country” med den moderne udgave af genren. Kayley deltog i 15. udgave af “The Voice” i USA, hvor hun deltog på “Team Blake” (Blake Shelton) og er nu i gang med at forberede sin næste udgivelse, bl.a. med materiale skrevet i Danmark under sidste års Nashville Nights tour.

LOCKWOOD BARR har det, de fleste sangerinder gerne vil have… en stemme, der spænder fra Bonnie Tyler til Eva Cassidy, og så spiller hun tilmed fremragende guitar og banjo og skriver smukke, nærværende sange. Lockwood er på de fleste US musikmagasiner’s hot-shotliste og er en af dem, man gerne vil høre lige nu, før hun breaker big time!

TYLER REEVE har prøvet noget, kun få sangskrivere prøver… nemlig at skrive et vaskeægte US number one hit. Med sangen “In Case You Didn’t Know” udgivet af countrystjernen Brett Young, sikrede Reeve sig en stol ved Nashville’s aller fineste bord. Tyler er desuden også synlig på musikscenen med udgivelser i eget navn, bl.a med hitte “Bud-Wiser”.

TERRI JO BOX er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church, Trisha Yearwood og Ashley McBryde. Terri Jo er desuden vært på en af Nashvilles hotteste songwriter rounds “The Freakshow” hver onsdag på et af de cooleste hangouts i byen, baren “The Local”.

STEFAN MØRK er pladeaktuel med sin EP “The Nashville Sessions #1” Stefan har 50 såkaldte cuts (udgivne sange) på cv’et. De seneste år har han brugt det meste af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få pitched sine sange til de helt store countrystjerner. Men han har også skrevet sange til danske Sing Sing Sing og Chasing Grace, islandske Anna Hansen, engelske Laura Oakes og amerikanske Kayley Hill.

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

For femte gang præsenterer Finn Burich den amerikanskfødte jazz- & gospelsangerinde Monique Thomas på vinterturné i Danmark. Monique Thomas & Burich-l´Etienne N.O. Ensemble er et internationalt sammensat band, som spiller jazz, gospel og blues med “New Orleans-sound”. Ensemblet og Monique har indspillet CD’en “C´est Si Bon” i 2019, og herudover to anmelderroste gospel-CD´er med Lillian Boutté.
Monique Thomas er født i Philadelphia (USA), hvor hun under sin opvækst lyttede til jazz, gospel og soul. I en ung alder begyndte hun både at synge i kirkekor og spille klaver. For at dygtiggøre sig studerede hun jazz og klassisk musik ved William Paterson University of New Jersey. Under studierne begyndte hun at optræde i klubber og festivaler i og omkring New York.
I 1998 flyttede Monique til Frankrig, hvor hun begyndte at undervise i jazzsang på Ciam Ecolé de Musiques i Bordeaux. Sideløbende hermed har hun sin egen solokarriere, som har ført hende til de fleste spillesteder og festivaler i Frankrig og optrædener i mange andre europæiske lande.
Monique Thomas er inspireret af sangerinder som Sassy, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Carmen McRae og Shirley Horn.

Bror Gunnar Jansson

februar 26 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Bror Gunnar Jansson er en sensation indenfor moderne bluesrock, og i februar 2021 rammer han Hagges med sin sublime trio!
Brors Gunnar Janssons intense og fandenivoldske hybrid mellem blues, garage, country og folk, som hver gang bliver leveret med stort nærvær og nerve, er en live-oplevelse, som har slået benene væk under koncertgængere over hele Europa og nu også Amerika. Nogle kalder det “True Crime” i musikform – det er beskidt og udtryksfuldt, og Bror Gunnar Jansson tager fat på nogle af menneskehedens mørkeste sider i sine tekster og musik.
Bror Gunnar Janssons sange bruges prominent i store, succesfulde Netflix-serier som Happy og Damnation, han har 5 mio. streams, har solgt tæt på 40.000 fysiske plader, og vader i fantastiske anmeldelser. I 2019 alene spillede han 90 koncerter i USA, Canada, Sverige, Tyskland, Holland og Frankrig.
Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK