Baby Did A Bad Thing

september 20 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Der er højere til loftet, lidt større armbevægelser og fri adgang til helt nye kroge af musikken, når Baby Did a Bad Thing vender tilbage med nye sange, nyt album og – selvfølgelig – ny turné.
Det gav ikke sig selv, da Baby Did a Bad Thing ramte landets radioer midt i en Coronatid. Og dog. For selvom det århusianske debutband, ligesom resten af branchen, var ramt at nedlukning og restriktioner, tog både P4, P5, adskillige amerikanske radiokanaler, anmeldere – og publikum – begejstret mod første album fra de herrer.
Nu er bandet klar med nye sange, og resultatet er et modent, selvsikkert og velovervejet udspil med modet til både at forlade lidt gammelt og – især – at byde nye hjørner velkomne. Selv siger de, at de er blevet “mere folk end country”.
Og det er et modnet band, der med deres nye sange og kommende album har givet sig selv plads til mere frihed – i både arrangementer og tekster.

Stine Klingsten

september 27 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Hun er braget ind på den danske musikscene med et udtryk, der på én og samme tid er kompromisløst, modigt og skrøbeligt og så insisterer hun på, at give sig selv det sidste ord. Med et forførende nærvær, smittende humør og helt særlig jordforbindelse, har Stine Klingsten siden 2020 sunget sig ind i manges hjerter.
I foråret 2024 udkommer der en ny single fra Stine Klingsten, og det er en tungere sound end tidligere, hvor der bliver leget selvkomponerede samples og beats, og som Klingsten selv beskriver som Electro-country-pop.
“Jeg er meget inspireret af alt fra Søren Huss til Billie Eilish og til country pop sangerinder som Brandi Carlile. Brandi er en af mine yndlings sangskrivere og sangerinder, og så er hun en stærk artist og performer – hvilket jeg spejler mig meget i.”
Med sig på Hagge’s har Stine sit band.

Bjonko

oktober 4 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Bjonko Stosic er født og opvokset i København, men kommer fra en familie af musikere fra byen Bitola i Makedonien.
Igennem mere end to årtier har Bjonko udviklet og leveret vilde og heftige Balkan Beats på klarinet og saxofon til den skandinaviske musikscene, en hybrid, som kombinerer den traditionelle folkemusik fra Balkan med nutidens mainstream-genrer.
Med denne unikke lyd brager Bjonko igennem på de største danske musikfestivaler såsom SPOT festival, Northside og Smukfest, og hans indlevende optræden forklarer, at han vandt prisen som “Årets Danske World Live Navn” ved DMA World i 2015.

Bjonko deltager i forskellige konstellationer og samarbejder med bands og kunstnere fra alle slags genrer; Fra avantgardeeksperimenter til sammensmeltning af hiphop og balkan. Bjonko har eksempelvis arbejdet med artister som Fallulah, Klamfyr, Jokeren, Jooks og Illusionisten.
Bjonko er en balkanbeat kunstner som tager det bedste fra Balkan og det bedste fra Danmark og laver en uforglemmelig crossover!

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK