Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00

Big Daddy Wilson

oktober 31 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Sangeren og sangskriver Big Daddy Wilson forlod North Carolina, USA i 1979, blev en del af den amerikanske hær og blev kort tid efter sendt til Tyskland. Efter værnepligten besluttede han sig for at blive i Tyskland, hvor han for første gang kom i berøring med den vidunderlige musik ”blues”.
”Jeg kendte intet til blues, jeg vidste ikke, hvad det var, men jeg fik det i blodet, det kaldte på mig HØJT og TYDELIGT.”
Big Daddy Wilson fulgte kaldet og har siden dengang sunget blues. I de forgangne 20 år har Wilson turneret i hele verden. Han har sunget i klubber, teatre, på festivaler, i radioen og på tv i mere end 15 forskellige lande.
Han og hans musikere spiller i den højeste liga og er enestående med deres blanding af akustisk præget bluesmusik. At en sanger også spiller trommer er i sig selv en sjældenhed. Hans fantastiske guitarist Cesare Nolli, bassisten Paolo Legramandi og trommespilleren Nik Taccori understøtter ham i dette foretagende.

Socks In the Frying Pan

november 8 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Socks in the Frying Pan er en prisvindende trio fra County Clare på Irlands vestkyst, som er knudepunktet for traditionel irsk musik. Deres dynamiske vokalharmonier, virtuose musikalske evner og deres scenehumor har fanget og fænget publikummer rundt om i verden. De er et af de mest efterspurgte irske folkbands. De tre musikere nyder åbenlyst at spille live, og man blæses til tider næsten omkuld af deres ekvilibristiske musikalitet. Deres indbyrdes drillerier og jokes på scenen (især mellem de to brødre) gør, at man hele tiden sidder med et smil på læben, mens man nyder trioens musik.

Frokostjazz m. Neanders Jazzband

december 14 @ 12:00 - 15:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Kom til frokostjazz med Neanders Jazzband!
Stilen var fra starten den ældre jazzmusik, og der blev hentet inspiration fra bl.a. Kid Ory, George Louis, Louis Armstrong og Sidney Bechet. I løbet af årene er repertoiret blevet udvidet med mange forskellige genrer, men hovedvægten bliver stadig lagt på den gode gamle jazz.
Neanders Jazzband har spillet i de fleste egne af landet, hvor et bredt udsnit af de danske jazzklubber og festivaler er blevet besøgt. Her kan nævnes: Tønder Festival, Tunø Festival, Riverboat Festival, Femø Jazzfestival, Gøteborg Jazzfestival, Livø Jazzfestival, Haderslev Jazzfestival, Rømø Jazzfestival samt Esbjerg Jazzfestival.
I 2003 kunne Neanders Jazzband fejre 25 års jubilæum – vel og mærke med blot én udskiftning gennem årene, hvilket må siges at være usædvanligt af et dansk jazzorkester. Sidst, men ikke mindst, skal det understreges, at Neanders Jazzband gør, hvad de kan for at leve op til deres slogan:
– fordi musik skal være levende!

Der er en frokostplatte med i prisen.

Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK