Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Kom til frokostjazz med Neanders Jazzband!
Stilen var fra starten den ældre jazzmusik, og der blev hentet inspiration fra bl.a. Kid Ory, George Louis, Louis Armstrong og Sidney Bechet. I løbet af årene er repertoiret blevet udvidet med mange forskellige genrer, men hovedvægten bliver stadig lagt på den gode gamle jazz.
Neanders Jazzband har spillet i de fleste egne af landet, hvor et bredt udsnit af de danske jazzklubber og festivaler er blevet besøgt. Her kan nævnes: Tønder Festival, Tunø Festival, Riverboat Festival, Femø Jazzfestival, Gøteborg Jazzfestival, Livø Jazzfestival, Haderslev Jazzfestival, Rømø Jazzfestival samt Esbjerg Jazzfestival.
I 2003 kunne Neanders Jazzband fejre 25 års jubilæum – vel og mærke med blot én udskiftning gennem årene, hvilket må siges at være usædvanligt af et dansk jazzorkester. Sidst, men ikke mindst, skal det understreges, at Neanders Jazzband gør, hvad de kan for at leve op til deres slogan:
– fordi musik skal være levende!

Der er en frokostplatte med i prisen.

Mallemuk

januar 17, 2020 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Den gode historie og melodien er nøgleord, når Mallemuk går på scenen. Med simple virkemidler vil de to sønderjyder, Joakim Okkels (sang, harmonika og klaver) og Michael Hornhaver Mortensen (sang og guitar) nå ud i alle landets kroge. Med historier om den hjemløse, den ulykkelige kærlighed og den afdøde bedstefar vil de røre publikum. Mallemuk har som mission at udbrede folkemusikken og det gode musikalske håndværk. Der lægges vægt på melodi, tekst, glæde, og med ordene fortæller de musikalske historier, som er værd at lytte til.
I okt. 2019 vandt Mallemuk Peter Schmidts mindelegat.

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Birgitte Soojin er en af landets mest markante jazz-stemmer, og denne gang fortolker hun et af sine store idoler Nat King Cole. Soojin er 3 gange blevet Grammy-nomineret, og modtog for nyligt den ærefulde Bent Jædig Pris.
De 5-stjernede anmeldelser er talrige, men det er hendes varme, smittende og charmerende stil på scenen, der gør hende til en helt særlig oplevelse live. Soojin rører altid sit publikum, og det gør Nat King Coles repertoire også.
Line up:
Birgitte Soojin – vokal
Janus Tempelton – trommer
Nicolai Majland – piano
Jakob Lind Lauritsen – kontrabas

Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK