Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00

Mallemuk

januar 17, 2020 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Den gode historie og melodien er nøgleord, når Mallemuk går på scenen. Med simple virkemidler vil de to sønderjyder, Joakim Okkels (sang, harmonika og klaver) og Michael Hornhaver Mortensen (sang og guitar) nå ud i alle landets kroge. Med historier om den hjemløse, den ulykkelige kærlighed og den afdøde bedstefar vil de røre publikum. Mallemuk har som mission at udbrede folkemusikken og det gode musikalske håndværk. Der lægges vægt på melodi, tekst, glæde, og med ordene fortæller de musikalske historier, som er værd at lytte til.
I okt. 2019 vandt Mallemuk Peter Schmidts mindelegat.

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Birgitte Soojin er en af landets mest markante jazz-stemmer, og denne gang fortolker hun et af sine store idoler Nat King Cole. Soojin er 3 gange blevet Grammy-nomineret, og modtog for nyligt den ærefulde Bent Jædig Pris.
De 5-stjernede anmeldelser er talrige, men det er hendes varme, smittende og charmerende stil på scenen, der gør hende til en helt særlig oplevelse live. Soojin rører altid sit publikum, og det gør Nat King Coles repertoire også.
Line up:
Birgitte Soojin – vokal
Janus Tempelton – trommer
Nicolai Majland – piano
Jakob Lind Lauritsen – kontrabas

The White Album – Unplugged

januar 31, 2020 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld. Trioen kan i marts 2020 fejre deres 10-års jubilæum og markerer det med et nyt album, samt en omfattende turné i både ind og udland. Bandet har haft succes både herhjemme og i udlandet med live shows, er spillet på diverse radiokanaler samt optrådt til prisuddelinger og tv-shows heriblandt Kronprinsparrets Priser og Danmarks Radios store juleshow.
Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet. The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner; Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø.

Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK