Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00

Frokostblues m. H.P. Lange

april 27 @ 12:00 - 15:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

I 30 år har H.P. Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange, han selv har skrevet og gamle sange, der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne. Nu er han aktuel med en helt ny cd – Travelling Man Blues.
På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet da H.P. Lange boede i Louisiana og rejste i Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken, især når Niels Bonefass er med. Selv H.P. Lange kan så finde på at spille banjo.

Til Bluesfrokosten laver H.P. Lange Seafood Gumbo.
Gumbo er en tyk suppe fra Louisiana, USA. Gumbo er det afrikanske ord for okra, som er en fast del af gumbo og er med til at give den tykke konsistens.
I Louisiana siger man, at alt hvad man kan skyde eller fange kan bruges i en gumbo. Til at lave retten denne dag bruges en meget traditionel, karakteristisk pølse samt rejer og krebs. Retten serveres med ris.

Dwight Lamb, Bugge og Jensen

maj 10 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Kræn Jerup var den meste kendte vendsysselspillemand i 1800-tallet. Hans søn lærte al musikken, men emigrerede til USA og lærte musikken videre til barnebarnet Dwight. I Vendsyssel var der ikke længere nogen til at spille musikken – indtil Jensen og Bugge fandt Dwight Lamb ude på prærien.
De har herefter lært musikken og “genlært” den til danske spillemænd. Jensen & Bugge har de sidste 11 år turneret med Dwight Lamb 20 gange i USA og 4 gange i DK.
I 2017 blev Dwight først udnævnt Rigsspillemand af kulturministeren (Jensen & Bugge er også rigsspillemænd – dem er der 22 af i Danmark), og da han kom hjem til USA, modtog han den meget prestigefulde “Bess Lomax Hawes National Heritage Fellowship”. Det er den fornemste pris som uddeles til “Master Folk and Traditional Artists” i USA. Dwight Lamb er nu 85 år.

All My Exes

maj 25 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

All My Exes & J.Tex er ude med ny musik. Denne gang i form af en dobbelt EP. På den ene side får du fem numre med All My Exes. På den anden fem numre med J.Tex. Pladen hedder “Banjo Trash Presents Volume 1” og bliver udgivet på det nye danske pladeselskab Banjo Trash Records, som All My Exes står bag. Som noget nyt har J.Tex og Steffen Christensen, frontmand for All My Exes, arbejdet tæt sammen om de 10 numre. Teksterne står de hver især for, mens musikken er produceret og indspillet i et skur i udkanten af Valby – så hvis du lytter godt efter, kan du høre Holbækmotorvejen i baggrunden på den kommende vinyl. Musikerne fra de to bands har været inde over pladen på kryds og tværs, det har fungeret som én stor musikalsk legeplads. Det er blevet til 10 smukke og stemningsfulde numre – stadig med rødder i folk, country og blues.

Oplev sangene fra det nye alnum og mange andre, når All My Exes giver koncert på Hagges d. 25. maj 2019.

Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK