Kalender2019-01-28T09:38:19+00:00

Signe Juhl Quartet

februar 22 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Signe Juhl Quartet består af et sandt drømmehold med nogle af landets allerfineste musikere. I front står den enestående sangerinde Signe Juhl bakket op af Bo Møller, Niels Kvist og Casper Mikkelsen – tilsammen Signe Juhl Quartet.
Bandet spiller jazz, blues og singer/songwriter a la Billie Holliday, Nina Simone og Joni Mitchell m.fl.
Signe Juhl er ubetinget en af Danmarks absolut bedste, nyere sangerinder og med eksilvestjysk opbakning kan det ikke gå helt galt. Tilsammen har kvartettens musikere spillet med bl.a. Johnny Madsen, Chief One, DR Bigbandet, Aarhus Jazz Orchestra og mange, mange flere.
Kvartetten har bl.a. turneret i Kina og er pladeaktuelle med deres anden EP i 2018.

Ímar

februar 28 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

De er vindere af BBC2 Folk Award i 2018, og de er det hotteste på den folkscenen i Glasgow lige nu. De er Ímar!
Deres debutvideo, L’Air Mignonne, gik viral under Celtic Connections i 2016, og året efter fulgte deres debutalbum ”Afterlight”.
Herpå fulgte en lang turneperiode, hvor Ímar spillede England, Skotland, Isle of Man, og festivaler i Irland, Danmark – bl.a. Tønder
Festival og Canada.
Ímars andet album, ”Avalance”, er netop udkommet i oktober 2018, efter en sommer med endnu flere festivaler i Skotland, England, Danmark, Belgien, Isle of Man, Spanien, Irland, USA og Canada.

Adam Brown (bodhran), Adam Rhodes (bouzouki), Mohsen Amini (concertina), Ryan Murphy (uilleann pipes) and Tomas Callister (violin) deler en stærk baggrund i irsk musik – om end de kommer fra så forskellige steder som Irland, Isle of Man, Glasgow og Suffolk.
Ímars umiskendelige synergi er dog netop centreret omkring den overlappende kulturarv, der er mellem deres forskellige hjemstavne. Når først de åbner for posen af musikalske perler, er der i sandhed dømt folkfest!

Basco

marts 9 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk og roots band Basco dig med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.

Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt, hvor de har optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.
Basco favner bredt og leverer altid den ypperste koncertoplevelse, uanset hvilken konstellation de optræder i – som kvartet, som solister med DR Big Bandet, sammen med den dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland eller i en anden sammenhæng.

De fire musikere, der hver især virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed og som publikum bliver du båret ind i en verden af rå energi og smuk samklang.

Load More Events

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK