Kalender2021-04-09T07:06:33+00:00

Mallemuk – UDSOLGT

juni 4 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

“Mit hus er koldt og støvet, lommerne er fulde af uld. Til morgen er jeg kold — til aften er jeg fuld.”
Sådan lyder de første linjer som åbner sønderjydske Mallemuks nye folk-pop album fra juni 2020, med en røverhistorie om kærlighed. Albummet består af 12 numre om længsel, kærlighed, glæde og fortrøstning. Fortalt på bandets helt egenartede manér med harmonika, guitar, klaver, flerstemmig sang og tramp, ligger lyden sig lidt op af en dansk  udgave af “The Lumineers”, mens de i tekstuniverset både er inspireret af visetraditionen, højskolesangbogen, popmusikken og moderne sangskrivere som Allan Olsen.
Historierne bliver leveret med fængende, flotte melodier og god energi på scenen, hvilket gør en koncert med Mallemuk til en dør ind i fint lille personligt univers med de to sønderjyder.

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Hagges tager i skoven!
Kom med til en helt speciel intimkoncert, der afholdes i det fri ved shelterpladsen i Soldaterskoven i Tønder.
Signe Juhl Quartet består af et sandt drømmehold med nogle af landets allerfineste musikere. I front står den enestående sangerinde Signe Juhl bakket op af Bo Møller, Niels Kvist og Casper Mikkelsen. Bandet spiller jazz, blues og singer/songwriter a la Billie Holliday, Nina Simone og Joni Mitchell m.fl. Signe Juhl er ubetinget en af Danmarks absolut bedste, nyere sangerinder og med eksilvestjysk opbakning kan det ikke gå helt galt. Tilsammen har kvartettens musikere spillet med bl.a. Chief One, DR Bigbandet, Aarhus Jazz Orchestra og mange, mange flere.
Obs! Der er ikke mulighed for at benytte et toilet v. shelterpladsen. Medbring gerne eget tæppe eller klapstol. Der vil være mulighed for at købe øl, vand og kaffe. Egne drikkevarer må ikke medbringes.
Arrangementet er medfinansieret af Kulturelt Forum

Calum Stewart

september 17 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Calum Stewart er en prisbelønnet sækkepibe- og fløjtevirtuos, hvis kraftfulde og lyriske spillestil er forankret i den traditionelle musik fra hans hjemstavn i det nordlige Skotland. Hans tydelige musikalske udtryk har udviklet sig gennem samarbejde i forskellige konstellationer i de skotske og irske musiktraditioner. Til forskel fra de fleste andre skotske sækkepibespillere har han kastet sig over den irske variant, de såkaldte Uillean Pipes.

Calum Stewart var med til at danne Mànran i 2010 men forlod bandet i 2012 for at koncentrere sig om sin solokarriere. Det store gennembrud kom med albummet “Tales from the North” fra 2017, og i 2018 blev han kåret til Instrumentalist of the Year ved MG Alba Scots Trad Awards.

Han optrådte på Tønder Festival 2019 og har flere gange tidligere turneret i Danmark, både med den franske guitarist Heikki Bourgault og i senere år med sin egen trio, som han også kommer til Danmark med denne gang.

Ud over at turnere med sin musik er Calum Stewart også efterspurgt som studiomusiker, og han har i senere år indspillet og optrådt med bl.a. The London Philharmonic Orchestra, The London Symphony Orchestra og BBC Scottish Symphony Orchestra.

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK