Perry Stenbäck & Dekadans

september 22 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Perry Stenbäck & Dekadans – moderne viser på svensk.
Perry Stenbäck & Dekadans tager den nordiske sangskrivertradition under kærlig behandling med, foruden Perry’s egne sange, viser af bl.a Cornelis Vreeswijk, Evert Taube, Dan Andersson, Myhre/Hovland
Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.
Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards og i 2009 og 2019 modtog han en DMA/Folk som årets Musiker/Artist.

Perry Stenbäck på vokal og guitar, bakkes op af ‘Dekadans’ med Christine Dueholm på trommer og kor, Ulrika Rosdahl på kor og perkussion, Henrik Kunz på kontrabas og kor og seneste medlem af bandet er Jan Hansen på keyboards og kor.

M.C. Hansen

september 29 @ 20:00 - 22:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, når den prisvindende danske singer-songwriter M.C. Hansen går på scenen med sin makker Jacob Chano.

Den musikalske inspiration spænder fra amerikansk folk- og rockmusik til historiefortælling, højskolesangbogen Benny Andersen. Fra Woody Guthrie, Bob Dylan og Townes Van Zandt til Ulf Lundell og Allan Olsen.
På Niels Hausgaardsk manér leverer M.C. Hansen alle sine historier med lige dele fortællelyst og humor.

M.C. Hansen fortæller: ”Der er historien om min morfar, der var postbud på den samme postrute i 42 år og døde midt i en sætning under sin guldbryllupstale til sin kone. Eller den om min hustru Carina, som jeg mødte som 16-årig i 76’eren mellem Faxe Ladeplads og Næstved. Der er historien om terrorangrebet på Krudttønden i 2015. Eller den om Balle-Lars, der i 1858 skød og dræbte en enke i Ugledige og blev hovedperson i Danmarks næstsidste offentlige henrettelse. M.C. Hansens univers er befolket med drømmere og lokale originaler fra hjemegnen Jungshoved i Præstø Fjord.

Frokostjazz m. Veronica Mortensen

september 30 @ 12:00 - 15:00

KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Veronica Mortensen har i dag har placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel.
Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af publikum overalt, og anmeldere roser hendes udgivelser og livekoncerter til skyerne.
Stilistisk bevæger hun sig i den nordiske jazzgenre og hendes 5 albums i eget navn består hovedsageligt af egne kompositioner. Gennem årene har hun spillet en lang række koncerter i ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands, deriblandt DR Big Bandet og Aarhus Jazz Orchestra.

Med sig på scenen har hun en trio som består af trofaste samarbejdspartnere gennem mange år og sammen vil de fortolke Veronicas melodiske kompositioner. Mød en af vores bedste sangerinder, med en varm og ligefrem tilgang til jazzen.

OBS! Prisen er inkl. en frokostplatte.

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER, DENMARK | CVR:11 51 83 97 | TLF: +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK