Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Stundom er lyden af ny nordisk folkemusik. Med en kærlighed til akustiske instrumenter inviterer trioen ind i deres eventyrlige lydunivers inspireret af filmmusik, kammermusik og traditionel nordisk folkemusik. Emma Elmøe, Julian Svejgaard og Villads Hoffmann deler en helt særlig kemi, og når de er sammen på scenen, udfolder der sig fortællinger og stemninger, som får tiden til at stå stille.
Stundom  har bragt dem rundt på nogle af Europas største folk-festivaler såsom Celtic Connections [UK], Tønder Festival [DK], Het Lindeboom [FR] og Folkelarm [NO] og gjort trioen til faste gæsteundervisere på Sankt Annæ Gymnasium i København – en af Danmarks mest betydningsfulde institutioner for landets musikalske talentmasse.
Emma, Julian og Villads har et unikt nærvær, og de nægter at gå på kompromis med deres høje artistiske kvalitet. Allerede i 2015 vandt Emma og Villads prisen som Årets Nye Folk Navn ved Danish Music Awards blot efter få måneder som duo. Siden har Stundom, både som trio og solister, været nomineret til Årets Danske Rootsnavn ved Danish Music Awards i 2019 og 2020, hvilket gør Emma til den yngste nominerede i kategorien nogensinde.

SHOW SOME LOVE

Go to Top