Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Amerikanske Ken Norris er med begge ben solidt plantet i den amerikanske jazztradition en af de største mandlige croonere i det nordeuropæiske. Hans varme personlighed stråler ud af ham, når han indtager scenen og med sikker hånd og stemme tager publikum ud på en musikalsk rejse.
Ken Norris fik sin bachelorgrad ved Yale University (USA) i 1990 og fortsatte sine studier i musik ved American School of Modern Music i Paris. Siden da har han været en eftertragtet jazzsanger og har bla. samarbejdet med velrenommerede Big Bands i Hamborg, Berlin og Paris. I de senere år har han optrådt på bl.a. Dubai Jazz Festival, JazzBaltica, Crest Vocal Jazz Festival, Les Printemps de Bourges Festival , Les Nuits de Jazz de Nantes, International Voice and Guitar Competition, mange andre festivaler og scener verden over.

Den øvrige del af kvartetten består af musikere, der alle har betrådt den danske/nordiske jazzscene de sidste mange år. Pianisten Magnus Hjort har vundet flere priser bl.a en grammy med albummet Loco Motif (2007). Derudover har han spillet med DR Big Band, Malene Mortensen, Sidsel Storm og Snorre Kirk. Bassisten Jakob Lind Lauritsen udgav sit debutalbum Shadowing i 2015, som blev nomineret blandt de 10 bedste udgivelser dette år af Red Moon Cafe Jazz Blog. Han har i de senere år spillet med bla. Birgitte Soojin, Niels HP, Alex Riel m.fl. Trommeslager Janus Templeton er både vinder af en grammy og én af Danmarks mest travle jazztrommeslager og har igennem årene spillet sammen med bl.a. Jacob Fischer, Hugo Rasmussen, Jørgen Emborg og mange andre.

SHOW SOME LOVE

Go to Top