Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Nashville Nights har endnu engang inviteret en række af Nashville’s hotteste shooting stars og hitsangskrivere til Danmark – der er hermed garanti for en rørende og underholdende koncertoplevelse. Kom med til et brag af en aften, hvor line up er:

BLUE FOLEY, en levende grammynomineret Nashville songwriter legende! Blue er først og fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store “cuts” på sit CV, bl.a. af countrystjernen og CMA-vinderen Ashley McBryde. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl. Hans humør og engagement er ganske enkelt enestående.

TRICK SAVAGE, grammynomineret sangskriver og Nashville sessionguitarist født i Oklahoma, som han kalder “ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik, han slår første tone an.

KAYLEY HILL er blevet sammenlignet med både Dolly Parton, Jewel og Patty Griffin – og country-superstjernen Keith Urban har endda kaldt Kayley for “countryens Celine Dion”. Hill elsker at blande “old school country” med den moderne udgave af genren. Kayley deltog i 15. udgave af “The Voice” i USA, hvor hun deltog på “Team Blake” (Blake Shelton) og er nu i gang med at forberede sin næste udgivelse, bl.a. med materiale skrevet i Danmark under sidste års Nashville Nights tour.

LOCKWOOD BARR har det, de fleste sangerinder gerne vil have… en stemme, der spænder fra Bonnie Tyler til Eva Cassidy, og så spiller hun tilmed fremragende guitar og banjo og skriver smukke, nærværende sange. Lockwood er på de fleste US musikmagasiner’s hot-shotliste og er en af dem, man gerne vil høre lige nu, før hun breaker big time!

TYLER REEVE har prøvet noget, kun få sangskrivere prøver… nemlig at skrive et vaskeægte US number one hit. Med sangen “In Case You Didn’t Know” udgivet af countrystjernen Brett Young, sikrede Reeve sig en stol ved Nashville’s aller fineste bord. Tyler er desuden også synlig på musikscenen med udgivelser i eget navn, bl.a med hitte “Bud-Wiser”.

TERRI JO BOX er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church, Trisha Yearwood og Ashley McBryde. Terri Jo er desuden vært på en af Nashvilles hotteste songwriter rounds “The Freakshow” hver onsdag på et af de cooleste hangouts i byen, baren “The Local”.

STEFAN MØRK er pladeaktuel med sin EP “The Nashville Sessions #1” Stefan har 50 såkaldte cuts (udgivne sange) på cv’et. De seneste år har han brugt det meste af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få pitched sine sange til de helt store countrystjerner. Men han har også skrevet sange til danske Sing Sing Sing og Chasing Grace, islandske Anna Hansen, engelske Laura Oakes og amerikanske Kayley Hill.