Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

For femte gang præsenterer Finn Burich den amerikanskfødte jazz- & gospelsangerinde Monique Thomas på vinterturné i Danmark. Monique Thomas & Burich-l´Etienne N.O. Ensemble er et internationalt sammensat band, som spiller jazz, gospel og blues med “New Orleans-sound”. Ensemblet og Monique har indspillet CD’en “C´est Si Bon” i 2019, og herudover to anmelderroste gospel-CD´er med Lillian Boutté.
Monique Thomas er født i Philadelphia (USA), hvor hun under sin opvækst lyttede til jazz, gospel og soul. I en ung alder begyndte hun både at synge i kirkekor og spille klaver. For at dygtiggøre sig studerede hun jazz og klassisk musik ved William Paterson University of New Jersey. Under studierne begyndte hun at optræde i klubber og festivaler i og omkring New York.
I 1998 flyttede Monique til Frankrig, hvor hun begyndte at undervise i jazzsang på Ciam Ecolé de Musiques i Bordeaux. Sideløbende hermed har hun sin egen solokarriere, som har ført hende til de fleste spillesteder og festivaler i Frankrig og optrædener i mange andre europæiske lande.
Monique Thomas er inspireret af sangerinder som Sassy, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Carmen McRae og Shirley Horn.

SHOW SOME LOVE

Go to Top