Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

I år kan vi desværre ikke komme til Tønder Festival den sidste weekend i august, men derfor vil Hagges alligevel markere denne weekend med et musikprogram spækket med god “festival” stemning og med udgangspunkt i dygtige lokale musikere. Når du køber en billet til lørdag d. 29. august på Hagges, er du samtidig med til at støtte Tønder Festival økonomisk.
Billetten giver adgang til Hagges hele dagen fra kl. 12.00 (Kun publikum med billet til denne dag har adgang til Hagges)

Program lørdag d. 29. august:
Kl. 13.00 – 15.00 Mallemuk
Kl. 16.00 – 17.00 Mads Langelund
Kl. 19.00 – 21.00 Laursen
Kl. 21.30 – 23.30 All My Exes

Mallemuk:
Den gode historie og melodien er nøgleord når albumaktuelle Mallemuk m. de to sønderjyder Joakim Okkels og Michael Hornhaver Mortensen går på scenen.
Mallemuk har de sidste par år arbejdet på et format som rammer bredt, som er fængende, men også varigt. Mallemuk har som mission at udbrede folkemusikken og det gode musikalske håndværk. Melodi, tekst, nerve og glæde lægger de vægt på. Med ordene vil de fortælle historier, som det er værd at lytte til. Med melodien og nerven vil de løfte folks tæer op og ned og tage dem med på en musikalsk rejse.

Mads Langelund:
Mads Langelund kommer fra Tønder. Siden Mads’ første udgivelse med sangen Fools Paradise (Februar 2018) er der sket meget. Han har udgivet flere singler som bl.a. Marco Polo og Coming Home, og som eksperiment udgav han i 2019 en dansk EP på 4 sange ved navn Rampelys. EP’en fik en rigtig god modtagelse af musikmagasiner som Bands of Tomorrow, GFR, Conor og fik spilletid på P5. Mads har med hans musik opnået mere end 1 million streams på Spotify alene, flere afspilninger på henholdsvis P4 og P5 samt afspilninger på radiostationer i flere dele af verden. Hans seneste udgivelse Coming Home fik også pæne ord med på vejen af Alex Nyborg Madsen. Udover musikken har Mads også medvirket i adskillige danske spillefilm.

Laursen:
Laursen er et dansk folk-band anført af den nordjyske troubadour Andreas Laursen.
Debutalbummet Nutidslevn fra 2018 fik flot omtale i pressen og blev belønnet med folkemusikkens sangskriver-pris Årets Helge 2019 samt to Gaffa-nomineringer som Årets Nye Navn og Årets Solist.
Laursen er især kendt for de farverige, danske tekster om mennesker og samfund, og lyrikken leder ofte tankerne hen på folk som Allan Olsen, Jan Toftlund og Niels Skousen. Laursen er godt i gang med indspilningen af deres næste album, som udkommer i efteråret 2020.

All My Exes:
“Møgbeskidt” banjomusik med rødderne i folk og country. All My Exes spiller alt fra afdæmpede numre til festlige dansetunes, og når banjoen er i spil, kan ingen stå stille. Bandets skaber og frontmand, Steffen Christensen, er vokset op i Tønder og har fået Tønder Festival ind med modermælken. Det kan høres på All My Exes? umiskendelige folk-sound, ligesom teksterne kredser om livet i den Sønderjyske muld. Det er altid en festlig oplevelse at høre All My Exes live. Siden debutalbummet From Nashville to El Paso fra 2013 har de turneret landet rundt og spillet utallige koncerter. Fra større festivaler og etablerede spillesteder til små, private, akustiske koncerter i folks private stuer. All My Exes har efterhånden fået opbygget en solid fanskare, og det kan ses på de mange udsolgte koncerter.

SHOW SOME LOVE

Go to Top