Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

I år kan vi desværre ikke komme til Tønder Festival den sidste weekend i august, men derfor vil Hagges alligevel markere denne weekend med et musikprogram spækket med god “festival” stemning og med udgangspunkt i dygtige lokale musikere. Når du køber en billet til fredag d. 28. august på Hagges, er du samtidig med til at støtte Tønder Festival økonomisk.
Billetten giver adgang til Hagges hele dagen fra kl. 12.00 (Kun publikum med billet til denne dag har adgang til Hagges)
Program fredag d. 28. august:
Kl. 15.00 – 17.00 Ronald Mosson Band m. Heidi Klinge
Kl. 19.00 – 21.00 Mallemuk
Kl. 21.30 – 23.30 Southern Sound.

Ronald Mossom Band m. Heidi Klinge:
Gruppen spiller musik med inspiration fra Americana, Folkrock, Folkblues og Rock, hovedsageligt med egne numre skrevet af Ronald, der har sin inspiration fra musikere som Joni Mitchell, Jackson Browne, Kelly Joe Phelps, Darrell Scott, Tim O`Brien og selvfølgelig Jimi Hendrix. Der bliver også spillet numre af disse musikere, arrangeret til orkestrets instrumentering og stil. Alt i alt et spændende orkester med mange års erfaring.

Mallemuk:
Den gode historie og melodien er nøgleord når albumaktuelle Mallemuk m. de to sønderjyder Joakim Okkels og Michael Hornhaver Mortensen går på scenen.
Mallemuk har de sidste par år arbejdet på et format som rammer bredt, som er fængende, men også varigt. Mallemuk har som mission at udbrede folkemusikken og det gode musikalske håndværk. Melodi, tekst, nerve og glæde lægger de vægt på. Med ordene vil de fortælle historier, som det er værd at lytte til. Med melodien og nerven vil de løfte folks tæer op og ned og tage dem med på en musikalsk rejse.

Southern Sound:
Den lokale Tønder-gruppe ?Southern Sound? er netop nu pladeaktuel med sit tredje album, hvor de samtidig har debuteret på både DR P4 og DR P5, siden de sidst spillede i Tønder.
Sidste år modtog bandet et legat for deres musikalske præstation i byen, øremærket til produktionen af deres seneste album “Memories”.

SHOW SOME LOVE

Go to Top