Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

I 30 år har H.P. Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange, han selv har skrevet og gamle sange, der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne. Nu er han aktuel med en helt ny cd – Travelling Man Blues.
På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet da H.P. Lange boede i Louisiana og rejste i Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken, især når Niels Bonefass er med. Selv H.P. Lange kan så finde på at spille banjo.

Til Bluesfrokosten laver H.P. Lange Seafood Gumbo.
Gumbo er en tyk suppe fra Louisiana, USA. Gumbo er det afrikanske ord for okra, som er en fast del af gumbo og er med til at give den tykke konsistens.
I Louisiana siger man, at alt hvad man kan skyde eller fange kan bruges i en gumbo. Til at lave retten denne dag bruges en meget traditionel, karakteristisk pølse samt rejer og krebs. Retten serveres med ris.

SHOW SOME LOVE

Go to Top