Zenobia – AFLYST! Pga. sygdom

Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Kom med til en hyggelig sangeftermiddage på Hagge’s!

Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. De tre kvinder har spillet hundredvis af koncerter siden 2007. Trioens koncerter er musikalske oplevelser, bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med et soundtrack af gamle ord og toner, og om balancen mellem fornyelse og bevarelse.

De tre kvinder, alle oprindeligt fra området nær Egtved i Jylland, har den danske sangskat med  hjemmefra. De har fra starten suppleret hinandens musikalske særkender fornemt, og har siden trioens start skabt en fælles tilgang til musikken og teksterne og dermed skabt Zenobias særlige tone.

Trioen har samlet solgt over 10.000 eksemplarer af deres fire CD’er. De tre første udgivelser rummer
sange fra den danske fællessangstradition – både fra højskolesangbogen og salmebogen – samt enkelte traditionelle folkemusiknumre. Men på alle CD’erne har der også været enkelte nye sange. Trioens fjerde udgivelse, “Blot en Ild” (GO’ Danish Folk Music, 2017), indeholder udelukkende nye melodier og tekster, som både publikum og anmeldere har taget flot imod.

SHOW SOME LOVE

Go to Top