Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Den australske sanger og sangskriver William Crighton er et stort navn i hjemlandet, men også herhjemme er man ved at få øjnene op for den unikke australier, som bl.a. imponerede på Tønder Festival i 2019.

I starten af februar udsendte William Crighton sit tredje studiealbum “Water And Dust”, hvorfra man har kunnet høre en stribe singler, herunder “Keep Facing The Sunshine”, som er blevet spillet på P5 den seneste tid.

Udover sin anseelige højde har australske William Crighton siden udgivelsen af sin anmelderroste selvbetitlede debut i 2016 etableret sig som én af de største, nye giganter inden for roots og folk i sit hjemland og hinsides. Den mørke og majestætiske opfølger, ‘Empire’ (2018), blev kåret til ‘Årets Album’ af Hoodoo Gurus’ Dave Faulkner i Saturday Paper, mens Midnight Oil-trommeslageren Rob Hirst har lovprist Crightons ubeskrivelige australske vokalpræstation. Men det er ikke kun derhjemme, at Crighton efterlader sine store, særegne fodspor.

I 2019 gæstede han Danmark hele to gange, første gang med et besøg på årets Tønder Festival, hvor han gav en intens og meget rost koncert. Under en tour i Sverige og Storbritannien i det tidlige efterår 2019 blev der også klemt en københavnsk intimkoncert ind.

Crighton har været headliner på store festivaler både i Australien og over hele verden, herunder BluesFest, WOMAD, Woodford Folk Festival, BoomTown, Winnipeg Folk Festival, Cambridge Folk Festival og ikke mindst Tønder Festival.

SHOW SOME LOVE

Go to Top