Nashville Nights – UDSOLGT

Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Nashville Nights er tilbage i Danmark til maj 2023!

Nu kan du igen opleve en aften med nogle af de bedste sangskrivere på den internationale countryscene. I maj ’23 tager Nashville Nights på tour rundt til 8 danske spillesteder. Nashville Nights turneen kom for første gang til Danmark i efteråret 2020, og blev en stor succes med en række udsolgte aftener og udelt begejstring hos publikum og anmeldere. I maj ’23 vender de internationalt anerkendte sangskrivere tilbage med en række ”Writers Rounds”, hvor de præsenterer og spiller sange, de har skrevet til sig selv eller andre.

Aftenerne bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville – og det gør langt de fleste optrædende også. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk setting og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange. Succesoplevelsen efter en aften i nært selskab med levende musikere og deres fortællinger, stod klar allerede på første turné i 2020.

Nashville Nights koncertrækken har vokset sig lidt større for hver gang, den har været her, og siden september 2021 har den også udviklet sig til en festival over en hel weekend i Odense i september, Nashville Nights International Songwriters Festival. Men den årlige forårstour rundt i Danmark fortsætter og i maj ’23 får publikum igen mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem.

SHOW SOME LOVE

Go to Top