Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Mia Guldhammer & Morten Alfred Høirup synger nye og gamle sange i spritny og anderledes arrangementer. I forbindelse med koncerten på Hagges har de allieret sig med den danske violinist og rigsspillemand, Kristian Bugge, som er en af Danmarks skrappeste traditionsspillemænd.
Den danske folkemusiktradition er rig på fantastiske sange af mange forskellige slags. Der er glade sange og lystige skæmteviser, men der er også dybe og inderlige ballader med beretninger om svigt, længsel og evig kærlighed.
Sangerinde, perkussionist og traditionsbærer Mia Guldhammer og guitarist, sanger og komponist Morten Alfred Høirups levende tilgang til – og fornyelse af – den danske sang- og musiktradition har, sammen med deres egne kompositioner og deres tætte samspil med publikum, allerede vakt opmærksomhed ikke bare i Danmark, men også internationalt. Duoen turnerer således i bl.a. Danmark, Tyskland og USA i 2020 og 2021.
Kristian Bugge, violin, blev i 2014 udnævnt som medlem af ’Danmarks Rigsspillemænd’, en eksklusiv forening bestående af omkring en snes spillemænd som i særlig grad har udmærket sig inden for den traditionelle danske spillemandsmusik. Kristian Bugge turnerer året rundt i store dele af verden med bands som Gangspil og Jensen & Bugge, folk bigbandet Habadekuk og den dansk-finsk-britiske kvintet Baltic Crossing.

SHOW SOME LOVE

Go to Top