Mànran

Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Multiprisvindende skotske Mànran har tilbragt over 10 år i hjertet af den skotske traditionelle musikscene. Bandet, der er internationalt anerkendt som et af de mest ikoniske og respekterede skotske folk-hybridbands i dag, viser ingen tegn på at skrue tempoet ned, men de fortsætter med at skubbe grænser og udforske nyt musikalsk og geografisk territorium hvert år, med deres opløftende og unikke koncerter.
Med tre enormt succesfulde studiealbum bag sig, lancerede Mânran deres nye album Urar (‘frisk’ eller ‘blomstrende’) i slutningen af 2021, og afslørede en ny og spændende lyd, der har begejstret både fans og kritikere.
Mànran har tidligere gæstet Danmark, både på turne, men også gentagne gange på Tønder Festival, og koncertoplevelsen er lige fantastisk hver gang, om man er 5 eller 95. Konstellationen har ændret sig, siden sidst Mànran besøgte Danmark. Aidan Moodie – der har besøgt Danmark flere gange med Gnoss og som også svinger guitaren for Iona Fyfe – er ny på guitar. Og så har d’herrer tilføjet en helt ny dimension med sangerinden  Kim Carnie på vokal. De lyder stadigt som Mànran – om muligt bare endnu bedre!

SHOW SOME LOVE

Go to Top