Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Det er en ægte historie om at krydse et hav, der ligger bag navnet til indie-folk bandet “Mallemuk” fra Tønder. Mallemuk er, med deres enkle og kloge tekster og minimalistiske sange med rødder i folk-musikken, i besiddelse af en evne til at formidle en hverdagsagtig melankoli, eftertænksomhed og livskraft. Naturkraften og livsglæden i sangene fik sit udspring i forsanger Joakim Okkels’ bjælkehytte i Norge, hvor han og Michael Hornhaver mødtes og skrev musikken, der skulle blive til deres selvbetitlede debutalbum, som udkom i 2020.

Debutpladen blev modtaget godt af Gaffa og Side 33 som bl.a. skrev: “Musik og tekst går op i en højere enhed, og viser at Mallemuk allerede har fundet det fundament, som de endelig må bygge videre på.” Og bygge videre gjorde de, da de i 2021 udvidede live-bandet med violinist og sanger Sofie Bollen.

I 2021 blev Mallemuk Nomineret til Årets nye navn ved DMA Roots for deres debutalbum “Mallemuk”, og i 2021 startede Mallemuk også på at indspille de nye sange, som skal udkomme på albummet “Alle Folk Slider” i 2022.

Den første single fra pladen “Noget om Vilje” udkom i april 2022 og baner vejen for det nye album, som bliver en fortælling om store og små folks kamp med at finde vej i livet.

Det er tydeligt at Mallemuk har et ønske om at skabe noget ægte, og musikken skal med deres egne ord: “skæres ind til benet – det overfladiske skal væk”.

SHOW SOME LOVE

Go to Top