Julekoncert – Dreamers’ Circus with special guest

Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Er der et mere ambitiøst og opfindsomt akustisk band i den nordiske musikalske sfære end Dreamers’ Circus? Trioen blev dannet efter en live jam session i København for mere end ti år siden, og den talentfulde trios sound er baseret på virtuos og brændende musikalsk evne på tværs af en række instrumenter herunder violin, harmonika, klaver og cittern.

Dreamers’ Circus har en lang tradition for at skabe smukke julekoncerter, og i december vil de mødes med en helt speciel gæst for at præsentere et sæsonbestemt show med magisk musik.

Siden de blev dannet har de stadfæstet sig selv blandt Danmarks førende ensembler, hvilket fremgår af deres nylige anerkendelse fra Statens Kunstfond som ”Special Ensemble”. Et travlt turnéprogram i Europa, USA og Japan har vist Dreamers’ Circus fremtræde som internationale musiske ambassadører for nordisk og dansk musik. En koncert med Dreamers’ Circus er din chance til at fange et band, hvis optræden afspejler de elementer, der antydes af navnet – magi, leg, akrobatisk kreativitet, sjov, færdigheder og fantasi.

SHOW SOME LOVE

Go to Top