Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK
Iona Fyfe, folksangerinde fra Aberdeenshire, er en af Skotlands fineste unge sangerinder, rodfæstet i sangtraditionerne i det nordøstlige Skotland. Hun er vinder af Scots Singer of the Year på MG ALBA Scots Trad Music Awards 2018 og Scots Performer of the Year ved Scots Language Awards 2020 og er blevet beskrevet som “en af de bedste Skotland har at byde på”.
Til at akkompagnere sig har Iona Michael Biggins med sig. Michael Biggins er den nuværende vinder af den eftertragtede BBC Radio Scotland Young Musician of the Year-prisen – den første pianist, der vinder prisen.
Med en række højt profilerede optrædener bag sig, har Iona optrådt omfattende i England, Tyskland, Østrig, Italien, Schweiz, Frankrig, Polen, Australien og Canada. Hun har optrådt med BBC Scottish Symphony Orchestra som en del af verdenspremieren på Disney Pixar’s Brave in Concert i Glasgow Royal Concert Hall.
Hendes debutalbum Away From My Window blev anerkendt af såvel kritikere som publikum og modtog landsdækkende airplay på programmer som BBC Radio 2 The Folk Show, BBC Radio Scotland’s Travelling Folk, Take The Floor og BBC Radio Nan Gaidheal. Med sin nyeste EP, Dark Turn of Mind, udvider Iona Fyfe repertoiret. EP’en indeholder seks ballader og sange, der findes i både Appalachia og Aberdeenshire og er blevet beskrevet som ”en ny fortolkning af countrygenren” – Maverick.

SHOW SOME LOVE

Go to Top