Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Det er en ny, spændende række koncerter, der er lagt i trygge, bluesgarvede hænderne hos Hans Theessink og Knud Møller, når de i foråret 2019 er på turné i Danmark.
Er man til gedigen, velspillet blues, så er man til ”Theessink & Møller.” Hver for sig er de kapaciteter i genren. Sammen er de en feinschmecker-oplevelse, der giver både gåsehud og smil på læben.
Den kompetente blues duo er garant for, at publikum får en intens og medrivende koncert. Repertoiret består af sange fra Hans Theessinks fyldige bagkatalog krydret med numre fra den traditionelle blues root genre, som duoen mestrer så flot.
Fremført med Theessinks dybe, varme baryton går det lige i eftertænksomme blueshjerter.
Både Hans Theessink og Knud Møller har i deres respektive hjemlande, Østrig og Danmark, høstet diverse priser og anerkendelser. Knud Møller har bl.a opnået prisen som ”Årets danske instrumentalist”. Hans Theessink har – hele to gange – vundet den østrigske ”Amadeus Music Award” for bedste udgivelse i kategorien Jazz World Blues.
Priser de er glade for og stolte af, men selv sætter de aller mest pris på bluesmusikken. At spille den og være i den – sammen med publikum. Det er dét, de brænder for og dét, der brænder igennem, når de er sammen på en scene.

SHOW SOME LOVE

Go to Top