Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Sangeren James Loveless har i mange år været den dynamiske frontfigur i det prisvindende bluesband Shades of Blue. Det er han stadig, men har samtidig en dyb kærlighed til de mange tekster og melodier, der gennem tiden er blevet fortolket af jazzens store stilskabere. Tiden var kommet til at udleve denne kærlighed, og i 2019 blev Loveless Blue Jazz Quintet dannet.
Et band der rummer nogle af dansk musiks mest kompetente og alsidige musikere. Repertoiret er kendte og mindre kendte Jazz-standards, fortolket med en umiskendelig blå tone og en energi, der afspejler musikernes baggrund.
Hør bl. a: All of me, They can’t take that away from me, Georgia on my mind, Summertime, Willow weep for me, Ain’t no sunshine when she’s gone, God bless the child, Round Midnight og mange flere.
Pianisten Kristian Fogh er fast medlem af Mike Andersen band og Lars Lilholt Band, og udgav i 2019 en CD med egne jazzinspirerede kompositioner.
Saxofonisten Niels Mathiasen medvirker som studiemusiker på et utal af udgivelser gennem de sidste 30 år, og turnerer PT med bl.a. Gnags, Poul Krebs og prisvindende Grarup Allstars.
Trommeslageren Jens Kristian Dam er ligeledes fast medlem af Mike Andersen Band, samt HP Langes band, foruden at være en first call- trommeslager i en bred vifte af genrer.
Kontrabassisten Jørgen Nielsen har i mange år været en aktiv medspiller hos af bl.a. Frimer Band, Bourbon Street Jazzband og River Jazz & Bluesband.
OBS! Der er en frokostplatte inkl. i prisen.

SHOW SOME LOVE

Go to Top