Indlæser Begivenheder
KØB BILLETTER
SE PÅ FACEBOOK

Dallahan er et af de hurtigst opstigende unge bands på den internationale folkemusikscene og byder på en bjergtagende musikalsk rejse leveret af prisvindende musikere. Med unikke arrangementer af både nyskrevne numre og traditionel irsk musik giver de den keltiske musik et frisk pust og fører den fremad.

Dallahan har rødderne dybt forankret i den irske folkemusik, men de fire bandmedlemmers forskellige musikalske baggrund bringer meget andet ind i bandets musik – skotsk musik, Balkantoner, jazz, funk, pop og klassisk musik. Resultatet er et unikt, farvestrålende og nærmest sømløst musikalsk kludetæppe. Det er et band, der tager publikum med på en musikalsk rejse fra stemningsfyldte transsylvanske sange til hårdtslående irsk dansemusik med funky rytmer – og alt der i mellem.

Bandet består af den irskfødte sanger og guitarist Jack Badcock, virtuosen Ciarán Ryan på banjo, mandolin og violin, italienske David Lombardi på violin, Andrew Waite på harmonika samt Bev Morris på kontrabas. De er alle sammen etablerede – flere af dem prisbelønnede – musikere af virkelig høj klasse.

SHOW SOME LOVE

Go to Top