IRSK KÆRLIGHED TIL HAGGE’S MUSIK PUB!
En entusiastisk musiker fik en idé! Hagge’s Musik Pub kan med stolthed meddele, at den irsk-fødte, men i Canada bosiddende sangerinde og guitarist Irish Mythen har taget initiativ til en række støttekoncerter for Hagge’s Musik Pub, hvor billetindtægterne går ubeskåret til Hagges. Koncerterne vil finde sted på Hagges’ intime scene med et begrænset antal billetter.
Irish Mythen udtaler i den forbindelse; “I’m so delighted to be able to come back to my favourite place in Denmark and do these shows for Hagges. We need the music. We need the artists. We need the crew. We can’t have these things if we don’t have and support the venues. That’s why. Now join us and show your support. It’s going to be quite a time!”
”Det er fuldstændig fantastisk, at Irish har lyst til at komme hele vejen fra Canada til Tønder for os, og det viser bare, at der er ægte kærlighed mellem Hagges og de kunstnere, der besøger os. Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at støtte op om initiativet og derved støtte op om Hagges”, siger Lene Jensen, spillestedsleder på Hagge’s Musik Pub.
Irish Mythen har de sidste to år bl.a. begejstret publikum på Tønder Festival med sin kraftfulde vokal, smukke ballader og intense sceneoptræden. Mythen turnerer flittigt i Canada, USA, Europa samt ikke mindst Australien, som hun har besøgt utallige gange. Irish Mythens stemme bevæger sig fra silkeblød til rusten og rå i kanten og bakkes op af hendes rustikke og rytmiske guitarspil.
Koncerterne finder sted:
Søndag d. 29. november kl. 19.00
Mandag d. 30. november kl. 19.00
Tirsdag d. 1. december kl. 19.00
Koncertvarighed: ca. 2,5 time
Billetter kan købes under “Kalender” her på hjemmesiden.

HAGGE’S MUSIK PUB | VESTERGADE 80 6270 TØNDER,DENMARK | +45 74724449 | HAGGES@HAGGES.DK

2020-10-20T07:03:50+00:00