Baren er åben, og hyggen breder sig!

Så blev det da torsdag! Baren er åben, og hyggen breder sig.

I morgen fredag skal der også hygges igennem. Vi åbner kl. 13, og som tidligere skrevet, så er der også i maj måned Øl & Solæg. Ungebestyrelsen har inviteret til fredagsbar, så tilbuddet er udvidet til enten et Solæg eller en pizzasnegl til samme pris som øl eller vand.
Kl. 14.30 spiller Afternoon Brunch og kl. 16 - 18 spiller Memories, så det bliver en eftermiddag med en masse gratis musik.

Og på lørdag er der jo Frokostjazz, der er stadig et par ledige billetter, så kom forbi i dag eller i morgen og køb. Vi får besøg af Jazzbuffetten :-)

Et par gode er i vente!

Livemusik igen!

Livemusik i aften!!

"Smuglyt" her: https://www.youtube.com/watch?v=qvFQnDc-s6E

Og det for kun 95,- kr.

Køb billet i døren eller her: https://billetto.dk/e/synergy-by-jon-pold-billetter-192969

Spis sammen! Mad fra Danmark og Mellemøsten.

10. maj har jeg sat kryds i kalenderen. Gør du når du har set dette arrangement??

MAD FRA DANMARK OG MELLEMØSTEN.

Vi skal blandt andet smage:
Dolmer med og uden hakket oksekød og tomatsauce. Aubergine Kebab (krydret hakket oksefars, kartoffel , aubergine og tomatskiver i fad ).
Falafel ( lavet af kikærter) med Taboula ( arabisk salat ) og humus. Lahamagin ( kurdiske pandekager ). Kylling ( kyllinge bryst ) med lange ris, mandler, valnødder og rosiner. Bahlava og Halisa kager. Gullaschsuppe m/ brød. Kylling i stegeso m/ grove grønsager. Solæg. Bøf m/ bløde løg. Og flere spændende ting!

Maden laves af blandt andet Hagges frivillige og flere syriske/kurdiske kvinder bosat i Tønder.
Aftenerne afvikles med støtte fra Kulturstyrelsen

Køb billet for kun100,- pr. person. Børn u/12 år gratis.

Køb billet her:
https://billetto.dk/e/spis-sammen-mad-fra-danmark-og-mellem…

Perry Stenbäck og Dekandansorkestern i aften!

Om få timer summer huset igen af skøn musik!

Vi har fornøjelsen af Perry Stenbäck i to dage. I aften er det sammen med Dekadansorkestern og i morgen er han her sammen med Henrik Kunz til StarJam. Aftenens koncert starter kl. 20. Lyt lige til hvad der venter:
https://www.youtube.com/watch?v=msiS27ClUQQ

Vil du til koncert? Send mig en mail på hagges©hagges.dk, så ligger der 2 billetter klar i døren. De først 3 der sender en sms får billetter!

Ugen i korte træk!

Hvor trist! I aften er sidste omgang PubQuiz i denne sæson. Så har du ikke været med endnu, så er det i aften.
Dørene åbnes kl. 18, menuen er Sydeuropæisk Kalkungryde m/ ris og salat, 65,- pr. person.

På torsdag spiller Perry Stenbäch og Dekadansorkesteren op, en aften med gang i den!

Fredag afholder vi StarJam, Perry og Henrik bliver fra torsdag, og er undervisere/mentorer til StarJam, så kom med stemme og/eller instrument og få en fed dag!
Og fra kl. 13 - 18 er der jo Fredags-fyraftens-solæg!!

Lørdag vender Rasmus Jusjong fra Folkeklubben tilbage til Hagges med Dans & Lær! De vil gennem dansabel musik videregive evnen til at genkende fuglestemmer. Vi mennesker har det nemlig med at tage fuglene for givet. Hvis vi smuldrer et daggammelt brød, kommer de flyvende helt af sig selv. Hvis vi banker en hullet kasse op i et træ, flytter de straks ind. Og hvis vi bevæger os ud i en skov, giver de ganske uden opfordring en forrygende koncert. Alt for længe har fuglene måttet nøjes med sparsom menneskelig opmærksomhed. Nu skal vore bevingede venner have den anerkendelse, de fortjener!

Så en uge med gang i den! Kom og vær med!
Gå til side   <<        >>