Nytårsbomben!

NYTÅRSBOMBEN!
Kryds i kalenderen d. 04. februar 2017 – hvorfor?
HUDSON TAYLOR går på scenen kl. 20.00 – derfor!

Hagges har fået en super mulighed for at præsentere bandet der er kendt i mange kredse i Tønder, ikke mindst fra flere koncerter på festivalen!

Billetsalg fra kl. 11.00 på https://billetto.dk/da/events/hudson-taylor

GODT NYTÅR

GODT NYTÅR!! Vi håber i alle er kommet godt ind i 2017! Vi er. Vi har startet året med lidt ombygning, så derfor er vores første åbningsdag først d. 10. januar hvor vi åbner dørene til årets første PubQuiz!

Og så lige..... vi har en enkelt NYTÅRSBOMBE der endnu ikke er sprunget, men sæt lige et kryds i kalenderen d. 4. februar!

Bomben udløses i morgen formiddag!

2016 - sidste 3 arrangementer

Julen rykker tættere og tættere på! - og det samme gør vores 3 sidste arrangementer i 2016! <3

22. december synger vi julen ind sammen med Bo Bramming. En aften med sanghæfte på bordet, hyggestemning og måske en enkelt øl i glasset! Vi åbner kl. 16 og Bo starter kl. 19.30.

26. december, 2. juledag! Sidste år startede vi et forsøg, som allerede er blevet en tradition. Julejam med Christian Pedersen som vært. Kom forbi med dit instrument eller stemme og vær med til at skabe en aften for fuld musik. Eller kom bare forbi og nyd nogle af byens mange musikere, både dem der bare er her på juleferie og dem der bor her fast!

31. december - Hagges ønske Godt Nytår. Dørene åbner kl. 13 og så bruger vi de næste 3 timer på hygge og gode nytårs kram! Kom og vær med!

Pub Quiz i aften

Nissen løb med opslaget, eller....

I aften er der Pub Quiz, den sidste inden jul. Og køkkenet skal lugte en smule af jul, så Ribbenssandwich er menuen i aften!

Dørene åbner kl. 18 og vi spiller kl. 19! Kom forbi til en hyggelig aften! - og der er Julebryg på fad.

Jordans Drive

Lørdag d. 12. november kommer Jordans Drive og underholder, og det er virkelig underholdning af høj klasse!

Se engang her: http://www.jordansdrive.com/?page_id=61

Og køb billetten her: https://billetto.dk/da/events/jordansdrive
Gå til side       >>